2022-10-02
/係尖沙咀鬧市都有貓貓Cafe可以渡過一個悠閒既下午.夢樂園Dream House係iSquare附近 離地鐵站亦都非常近 好就腳 平日去客人唔算太多所以氣氛都非常悠閒 店內一共有四隻貓貓 店主好nice仲向我地介紹唔同貓貓嘅個性以及由來 見到啲貓貓都好自在 間中又會好奇你做緊咩 好可愛啊.今次試左午餐 叫一個主菜加$6就會有小食 另外再加錢就可以配埋飲品.🐷家鄉黑毛豬肉燥拌稻庭烏冬 ($72)烏冬煮得軟硬適中 肉燥分量足夠 醬汁既唔調味剛好唔會過鹹 肉味都幾香 有啲家常菜既味道.🐤紅鳳凰口水雞(無骨)( $60)口水雞醬汁幾惹味 唔算太辣 撈埋珍珠米食好夾 雞胸肉一啲都唔鞋 幾出色 .🥟脆皮餃子&府城蝦條 (各加$6)上枱嘅時候仲係脆口架 熱辣辣新鮮炸起 餃子係椰菜豬肉餃 而府城蝦條入面既蝦肉同蝦膠都好彈牙 .🧋仙草奶茶 (半價) 飲品嘅選擇都唔少 今次試左特飲 都幾有茶味 仙草份量亦都不少 甜度同冰量都可以根據個人喜好調整.🍇巨峰乳酸梳打 (半價)飲落幾清新 炎炎夏日飲就岩晒啦.夢樂園📍尖沙咀北京道65-69號環球商業大廈2樓205-206號舖.#anygoodfood_hk#an
係尖沙咀鬧市都有貓貓Cafe可以渡過一個悠閒既下午
🐷家鄉黑毛豬肉燥拌稻庭烏冬 ($72)
🐤紅鳳凰口水雞(無骨)( $60)
🥟脆皮餃子&府城蝦條 (各加$6)
🧋仙草奶茶 (半價)
🍇巨峰乳酸梳打 (半價)
飲落幾清新 炎炎夏日飲就岩晒啦
夢樂園
#anygoodfood_hk
#anygoodfood_tsimshatsui
#food #foodie #hkfoodie #yum #yummy #tasty #delicious #foodseeker #foodlover #foodsearcher #foodblogger #foodstyle #foodbuddy #hongkonger #foodstagram #foodguide#hkfoodpic #相機食先 #香港美食 #sharefood #hk #貓cafe #夢樂園