2013-01-30 294 瀏覽
食LUNCH。附近好多番工既地方,所以邊度都要等位。去到仲有6張枱等。環境OK。服務員都成日JUM水, 所以唔會無水飲。本來想叫黑豚飯, 因為張相既荷包蛋好吸引。但最後都想試另一個泡菜粉絲飯。但叫左有少少後悔,我有另一位同事就叫左黑豚飯。又係隔離飯香??韓國一食飯就會有幾款小菜食先~ 每人都有3碟﹣ 薯條仔,菜同泡菜。野味,爽,脆同開胃!然後就食泡菜粉絲飯,個樣賣相一般,但食落又幾好味~爆開D蛋黃等佢流落D飯度,再撈埋D泡菜粉絲一齊食! 好好味。D粉絲濕度岩岩好, 太濕會好水, 太乾會幼到唔似粉絲。咬落去彈彈地,加埋泡菜既濃酸味,一流!如果成碟都係粉絲會覺得太多,加飯的配搭岩岩好,成碟撈好味!仲有個溫度都好重要, D粉絲同泡菜係凍凍地, 但飯同隻蛋就係熱既, 撈埋就暖𣌊地~滿足~無後悔點呢個, 因為叫到同事個黑豚飯唔係好吸引:P好似炒飯加蛋係上面咁。。。。
食LUNCH。附近好多番工既地方,所以邊度都要等位。
去到仲有6張枱等。
環境OK。
服務員都成日JUM水, 所以唔會無水飲。

野味,爽,脆同開胃!
然後就食泡菜粉絲飯,個樣賣相一般,但食落又幾好味~

如果成碟都係粉絲會覺得太多,加飯的配搭岩岩好,成碟撈好味!

無後悔點呢個, 因為叫到同事個黑豚飯唔係好吸引:P

好似炒飯加蛋係上面咁。。。。

2013-01-21
20 分鐘 (堂食)