2022-07-01 216 瀏覽
泰國人氣過江龍❤️‍🔥一直都好期待😚第一次食排隊接近排咗一個鐘,雖然天氣好熱,但為咗食好西幾辛苦都要等落去。差唔多到嘅時候,職員會比Menu你睇定先,入到去嘅時候就可以立即俾錢order,等候時間大概20分鐘,入到去嘅時候環境優雅舒適,雖然有點逼,職員服務態度親切有禮,上餐時都不忘影相打卡📸首先登場嘅係原味蜜糖吐司,豐富香濃嘅蜜糖味震驚我的味蕾,應該係我食過香港最好食嘅吐司,我同我男朋友最鍾意就係食呢個🤤其他味道都不及蜜糖好食,跟住就係芒果糯米飯刨冰🍧我本人其實麻麻哋食刨冰,因為有敏感牙齒🦷😂但係呢個刨冰,令我好似食緊真正嘅芒果糯米飯一樣,香濃嘅芒果冰味,加上藏喺冰裏的糯米飯和醬汁,令我感覺到呢個刨冰充滿誠意同埋驚喜😍好掛住泰國🥲總括而言,仲會有下次下次下下次✌🏻
總括而言,仲會有下次下次下下次✌🏻
芒果糯米飯刨冰
原味蜜糖吐司
2022-05-12
60 分鐘 (堂食)
芒果糯米飯刨冰
原味蜜糖吐司