2024-04-02 27 瀏覽
同男朋友食晚餐,今次輪到我諗食咩好🥹我第一時間又諗起🇹🇭公車✨大家都係元朗放工,岩哂!☺️其實我已經係第N次回訪喇,每次水準都好高質,絕對唔會令我失望😎而且性價比高,又大大份,其實都好岩一大班人黎食!我哋係星期五晚黎食~果然人氣高企!一去到門口已經有好多人等緊位🤯好彩我早早訂好位,好快可以入座了🥳食主菜之前,嚟個⋯木瓜沙律 ⋯清爽下先☺️木瓜的甜味,和其他蔬果的清新味道和堅果的香脆口感非常好!💗其酸甜的酱汁常常令整個沙律提供了額外的美味🥳隨後,嗌咗小菜同炒河☺️⋯香葉辣椒炒牛肉⋯入口感好驚喜喎,食到每片牛很新鮮,肉質嫩腍,辣味後勁十足,非常過癮😋呢個係我每次嚟都會嗌嘅⋯⋯泰式干炒海鲜河⋯賣相好靚,味道亦都唔錯!泰式的酸甜味配埋啲青檸花生。入面嘅大蝦🍤超多同大隻。⋯三色冰⋯個人中意三色冰多過珍多冰😋 椰漿嘅味道好香濃,佢用左馬蹄代表入面啫喱。帶來外層煙韌、咬落爽脆的口感,色澤都較鮮艷。
同男朋友食晚餐,今次輪到我諗食咩好🥹
我第一時間又諗起🇹🇭公車✨
我哋係星期五晚黎食~果然人氣高企!
食主菜之前,嚟個⋯木瓜沙律 ⋯清爽下先☺️

隨後,嗌咗小菜同炒河☺️
呢個係我每次嚟都會嗌嘅⋯
帶來外層煙韌、咬落爽脆的口感,色澤都較鮮艷。