2023-02-24
泰國餐廳就食得多啦,火山豬骨有食過未呢?今次大家有食神啦,帶你地去金亞涞泰國餐廳,食個夠!🦴泰式火山豬骨:我俾呢座火山深深吸引,完全估唔到豬骨都可以變火山,上枱嘅時候真係「嘩」咗幾聲!外觀真係好吸引好特別!食落去都好有驚喜,軟軟嘅豬骨配上酸酸甜甜嘅泰式醬汁,我都係第一次食,俾佢100分!🥧泰式蝦餅4件:蝦肉非常之彈牙,感覺新鮮,炸到脆卜卜,好香口,🍍菠蘿海鮮炒飯:炒飯粒粒金黃色,原個菠蘿,除咗有好多海鮮之外,更加有我最鍾意嘅豬肉鬆,一個好正宗嘅炒飯!🍨椰汁珍多冰:椰奶的甜味好香,西米粒外層煙韌、咬落爽脆的口感,清涼之選🍧椰皇三重奏:椰子肉、椰汁、加上椰絲,呢個甜品,👍晒鍾意椰子味嘅我!每道菜式都咁好味,美味程度破表⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍦金亞涞泰國餐廳🍦荔枝角長沙灣道883號1樓102室億利工業中心
🦴泰式火山豬骨:
🥧泰式蝦餅4件: