2024-09-05 397 瀏覽
上星期我生日🎂 屋企人嚟我哋屋企慶祝開餐🍽️ 今次我揀咗到會。家🥰 到會嚟到仲係熱辣辣超好味😋 我哋一家人點咗「重牌10人套餐」份量超多!成班細路都食唔停口😍 真係派對不可缺少!🥳🥗派對薯仔雜果沙律薯仔雜果送到嚟仲好新鮮 食落超爽脆!酸酸甜甜超開胃 大人細路都讚好😍🥪牛油果醬吞拿魚三文治牛油果醬味道好清新 配搭埋吞拿魚又好夾😍 成個三文治有果醬夾住 所以唔會好乾🥧黑松露蟹肉法式酥盒酥皮外皮香脆內軟 食落好香口 配埋黑松露同蟹肉 口感層次超豐富😋🍽️蔥香牛五花和風炒烏冬麵烏冬用炒嘅煮法 食落更加惹味🤤 牛肉好鮮美同juicy 成個烏冬配埋蔥香同牛肉汁 好味到食唔停口!🍲芝味焗瑪莎文雞肉飯雞肉肉嫩多汁 加埋焗咸香香濃嘅芝士 打開已經香氣撲鼻 呢個飯最後係好味到清哂🤣🐔香蒜蜂蜜BBQ脆炸雞中翼雞中翼飽滿大隻 肉嫩細滑而且炸得夠乾身 蒜香同蜂蜜味道好平衡 食落超惹味!🐷泰式炭燒豬頸肉伴醬燒雞扒🐔炭燒味道非常香濃 豬頸肉口感軟滑爽彈 仲燒到有脆邊 真係好出色!燒雞扒每咬一啖都有滿滿雞汁流出 再配埋d醬汁簡直完美😍🍬雪花雙重驚喜泡芙脆薄香酥外皮配埋飽滿忌廉內餡 味道甜而不膩 用嚟做甜品作結尾真係無得

🥗派對薯仔雜果沙律

🥪牛油果醬吞拿魚三文治

🥧黑松露蟹肉法式酥盒

🍽️蔥香牛五花和風炒烏冬麵

🍲芝味焗瑪莎文雞肉飯

🐔香蒜蜂蜜BBQ脆炸雞中翼

🐷泰式炭燒豬頸肉伴醬燒雞扒🐔

🍬雪花雙重驚喜泡芙
脆薄香酥外皮配埋飽滿忌廉內餡 味道甜而不膩 用嚟做甜品作結尾真係無得輸!