2015-01-09
之前帶朋友食過話好好食,推介我去,所以今次專承同男友入Lamma Island食。我地預先book左位,佢比左全餐廳唯一一張高檯比我地,仲要係正海邊,燭光晚餐,岩哂情侶!!! 全餐廳得一張,如果想浪漫D,我諗最好預先book定。忌廉湯好濃,蒜蓉包好香:)我地叫左餐廳好出名既芝士菠菜焗生蠔,果然無令我失望佢係我食過最好食既焗生蠔:P 生蠔好鮮好大隻,配合埋芝士簡直係perfect match!!!! 芝士同菠菜都好足料,佢仲有D好香既白汁味,超好食 跟住出場既係----燒豬仔肋骨。第一個感覺:好大塊ribs!!!:O D汁好香好入味,ribs淡淡肉,而且燒得好香好好食,激讚:D跟住再尼有忌廉汁煙三文魚天使麵,本身無抱太大期望,因為到到食既白汁天使麵都差吾多。出乎意料地,佢既忌廉汁非常好食!同出面既忌廉汁好吾同,好香好濃郁,而且忌廉汁份量好足,吾會好似出面D白汁天使麵咁食到尾無哂汁。煙三文魚好香口,連D麵沾有好香既三文魚味,YummyYummy:P尼到服務態度好好,服務員成日睇下我地有咩需要,好nice 今餐非常滿意,如果有時間入Lamma Island一定要尼食過!
我地叫左餐廳好出名既芝士菠菜焗生蠔,果然無令我失望佢係我食過最好食既焗生蠔:P 生蠔好鮮好大隻,配合埋芝士簡直係perfect match!!!! 芝士同菠菜都好足料,佢仲有D好香既白汁味,超好食 跟住出場既係----燒豬仔肋骨。第一個感覺:好大塊ribs!!!:O D汁好香好入味,ribs淡淡肉,而且燒得好香好好食,激讚:D 跟住再尼有忌廉汁煙三文魚天使麵,本身無抱太大期望,因為到到食既白汁天使麵都差吾多。出乎意料地,佢既忌廉汁非常好食!同出面既忌廉汁好吾同,好香好濃郁,而且忌廉汁份量好足,吾會好似出面D白汁天使麵咁食到尾無哂汁。煙三文魚好香口,連D麵沾有好香既三文魚味,YummyYummy:P 尼到服務態度好好, 服務員成日睇下我地有咩需要,好nice