位於中環怡和大廈的basehall,佔地18,000呎,果然位於中環嘅Food court係唔同啲😂 環境超大超靚,燈光偏暗,人流唔多,似喺好有情調嘅餐廳食飯😆今次試咗呢間泰國菜,質素亦都好高👍🏻.▪️ Tom Yum Noodle Soup 配料可以選擇雞或豬,而我則加了 $15 配海鮮,冬陰功湯底辣度適中,味道濃郁,係我喜歡的味道💕..▪️ Omelet Pad Thai with Fried Tiger Prawns賣相靚靚👍🏻 蝦嘅size好大又彈牙😛 仲有兩大隻,配埋旁邊嘅花生碎及辣椒一齊食,簡直好似去咗一趟泰國旅行咁,泰國味道返晒嚟😎..▪️ Grilled Pork Neck 豬頸肉烤到有少少焦香,而又不會乾身,肉身軟腍,配埋酸辣醬好開胃。份量比較多,可以同朋友開心share..▪️ BBQ Skewer combo 串燒有豬/牛/雞 選擇,我揀了每樣一款,串燒味道非常出色,每款都保留到肉汁及鮮味,唔點沙嗲醬已經好好味,當然配埋沙嗲醬味道會更惹味🫶🏼
▪️ Tom Yum Noodle Soup

▪️ Grilled Pork Neck