2023-05-07
「優零先生」好喜歡食咸豬手,但二個人叫一隻份量又多了點,食唔到其他野!咁啱見到 @espuma_hk 有個招牌咸豬手拼盤,而且上網見到個環境都幾有情調🤭當哄哄佢開心吧!😂雞肉牛油果酥油餅$98酥油餅煎得酥脆夠乾身,牛油果拌雞肉份量好足,配搭住沙律菜感覺上都幾健康!西班牙橡果黑毛豬柳西京汁珍珠麵$158我強烈推薦依道菜式😂黑毛豬柳既油香真係零舍不同,油脂滲透左去個珍珠麵到,珍珠麵既西京汁都好特別唔會覺得好膩而且口感得意😎值得大家一試!招牌香脆咸豬手小食拼盤$198招牌菜果然無另人失望,豬手表皮夠脆卜卜而且咸度適中,紐倫堡香腸都好香口有濃濃肉香,份量都幾多我都食唔哂😅洋蔥圈炸得幾好,夠乾身脆口配他他醬係勁夾既!流心軟芝士麻糬鬆餅$135大大既鬆餅切開有流心軟芝士,芝士味不算太濃淡淡的,配上大量新鮮生果,感覺舒服!😌但要留意👀要預返30分鐘製作時間呀!整體食物質素幾高,環境又寬躺舒服,服務態度很好很好!絕對值得下回再來❤️
雞肉牛油果酥油餅$98
西班牙橡果黑毛豬柳西京汁珍珠麵$158
招牌香脆咸豬手小食拼盤$198
流心軟芝士麻糬鬆餅$135
整體食物質素幾高,環境又寬躺舒服,服務態度很好很好!
絕對值得下回再來❤️