2019-09-02 448 瀏覽
琴晚心思思想食pizza hut個蜜糖芥末薯條,咁啱佢新出個二人套餐有,所以就順便試下埋個新批「海中狂熱」。10點關門9點幾先行入去真係有少少唔好意思😔但係店員都仲好好服務態度,落完單大約15分鐘已經上齊,每樣食物都好熱好高質👍🏻「海中狂熱」真係好推,個醬同個pizza好夾,而且非常足料,每啖都食到唔同配料,而個蘑菇更加係令到個味昇華左🥰佢係雙色芝士扭扭批邊,一如既往嘅好食,唔太使點個芝士醬都已經好夠味!不過落單叫走椒,佢淨係走左青椒冇走到紅椒,唯有自己挑返出黎🥺本身最想食嘅蜜糖芥末薯條反而就變得一般🤔佢將個蜜糖芥末醬跟埋薯條一齊焗過,熱左嘅醬變得比平時酸同芥末味出左啲,而平時單點果陣個醬係凍,好似凍啲甜啲好味啲🤣大蝦蜆肉焗飯入面比我想像中多蝦🦐!不過冇乜特別就唔多提啦🤫

大蝦蜆肉焗飯入面比我想像中多蝦🦐!不過冇乜特別就唔多提啦🤫
2019-09-01