2020-11-17
今晚同朋友去行donki,行完都想搵下d日式野食下。家下去唔到旅行,黎海之戀行下donki,食下日本野就當去左轉旅行開心下啦。仲有見到個餐牌好抵食,呢度係海之戀呀,但間餐廳好抵食,每人埋單都係幾十蚊。又坐得舒服,唔錯唔錯。所以同朋友就決定食呢間拉麵店了。我們一人點了一樣主食,再加錢配餐。食物都好快準備好,聲音響同震時自己到取餐處取餐。呢度都係以自助形式,自己買飛,自己搵位,自己取餐,所以免收加一服務費,抵。我點了鰻魚飯配炸雞餐朋友點了白武士櫻花蝦拉麵配泡菜套餐豐盛鰻魚飯好好味,鰻魚又肥美又好味,唔錯。一啖飲一啖鰻魚,大滿足,平平地又食到唔錯質素既鰻魚飯。另外朋友的拉麵都絕不馬虎,抵食。湯底味濃又香,正,仲有片叉燒同溏心蛋架。呢個價錢去邊度搵。炸雞金黃色,熱辣辣脆卜卜,外皮香脆,中間多汁,正。泡菜都好惹味,帶點酸酸辣辣,好醒胃。仲配了檸檬茶,爽。呢度簡直係海之戀既陸洲,又抵食又好味。
我們一人點了一樣主食,再加錢配餐。
我點了鰻魚飯配炸雞餐
朋友點了白武士櫻花蝦拉麵配泡菜套餐
豐盛
炸雞金黃色,熱辣辣脆卜卜,外皮香脆,中間多汁,正。
泡菜都好惹味,帶點酸酸辣辣,好醒胃。
仲配了檸檬茶,爽。
呢度簡直係海之戀既陸洲,又抵食又好味。