餐廳: Tosca di Angelo
資訊:

講到想搵個grand既餐廳慶祝 @toscadiangelo 應該係我幾滿意既一間🥰話到明慶祝梗係要嗌枝酒啦😆🥂呢個Moscato簡直係全場焦點✨無諗過待酒師會推個木桶仔出嚟🤭 係個木桶度抽啲酒出黎 見到果下都值回票價😆中意甜酒既你唔好錯過 不過唔sure而家仲有冇 紅蝦意粉🦐 應該係tasting menu入面最好食果款‼️💭話哂都係米芝蓮一星餐廳⭐️我覺得無論係食物質素同味道方面其實都係perform緊佢地應有既水平 不得不承認。個環境絕對係無得輸👍🏻😍Any肥。推薦🥂完。#飲食係一種享受唔淨係為左生存#無論平定貴都一定要花費得明明白白#eat_withbina #eat_italian_withbina #eat_pasta_withbina #eat_酒店餐廳_withbina
講到想搵個grand既餐廳慶祝

紅蝦意粉🦐 應該係tasting menu入面最好食果款

‼️💭話哂都係米芝蓮一星餐廳⭐️
我覺得無論係食物質素同味道方面
其實都係perform緊佢地應有既水平

不得不承認。個環境絕對係無得輸👍🏻😍

Any肥。推薦🥂

完。