2021-03-04 453 瀏覽
平時無幾可入赤柱,點知食貴小小就中伏🥴Spiaggia燴羊膝配寛條麵 🐑🍝$158 加一初頭以為叫羊膝寛條麵,應該起碼會有舊肉食吓🍖,點知原來嚟到係羊膝「絲」寛條麵,當堂嚇一跳😰,真係無諗過俾百幾蚊食肉絲意粉囉😤。味道方面,食落一般既,如圖見到醬汁充足但略嫌偏淡,肉絲既羊肉味尚算濃,整體叫做不過不失啦🤷🏻‍♂️紐西蘭肉眼扒🥩$158加一賣相擺碟一般就唔講啦,今次牛扒叫左7成熟,食落有啲”UN”🥴,亦無咩牛味,喱個質素我寧願去食熱石牛扒仲開心🤤,所以個人建議真係去,都唔好叫喱個🙅🏻‍♂️Overall 因為價錢關係,平時就算經過都真係唔會幫襯,但係朋友鍾意就無法啦,嘢食呢就真係麻麻地喇,但係如果你要食個海境呢,其實附近商場有M記,買完坐海邊食仲抵啦😂後記:上網見到唔少人都話,啲侍應態度麻地,親身體驗:係真既😂
平時無幾可入赤柱,點知食貴小小就中伏🥴

Spiaggia

燴羊膝配寛條麵 🐑🍝$158 加一

紐西蘭肉眼扒🥩$158加一

Overall

後記:
上網見到唔少人都話,啲侍應態度麻地,親身體驗:係真既😂