2024-11-24
JUST'er Bar & Restaurant(尖沙咀)📍 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 $490 呢一個堪稱海陸空套餐,份量多而且足料,適合兩個人食。焗多汁豬仔骨 BBQ ribs 一隻BBQ Ribs 比較有甜燒烤汁,烤得恰到好處,好好食。多汁淫蝦 (龍蝦🦞)大大隻龍蝦🦞,多膏多汁,肉質新鮮甜味,打卡一流。慢煮蒜香春雞(半隻)🍗調味唔錯,保留蒜香鎖住咗水份,令到整體感覺唔錯。炸軟殼蟹 🦀口感都幾鬆軟。香脆薯條🍟同一般薯條唔同,係用甜番薯整嘅,所以特別有番薯嘅甜味,又有薯條嘅鹹味。而且炸得好脆好好食。曲奇馬上瘋 $47整體口感都幾滑溜,有Oreo曲奇嘅感覺。菠蘿熱情果沙冰 🍧$45淡淡嘅菠蘿味,再加上熱情果,酸酸甜甜,有少少益力多冰沙嘅感覺。呢度係尖沙咀嚟講,算係比較氣氛放慢嘅地方,有啲香港特色嘅霓虹燈做背景。格調唔錯,座位都幾舒服。適合夜晚同知己好友一齊飲飲食食,再傾吓偈!#尖沙咀美食 #西餐 #龍蝦
📍 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 $490
呢一個堪稱海陸空套餐,份量多而且足料,適合兩個人食。
焗多汁豬仔骨 BBQ ribs
多汁淫蝦 (龍蝦🦞)
大大隻龍蝦🦞,多膏多汁,肉質新鮮甜味,打卡一流。
慢煮蒜香春雞(半隻)🍗
調味唔錯,保留蒜香鎖住咗水份,令到整體感覺唔錯。
炸軟殼蟹 🦀
口感都幾鬆軟。
香脆薯條🍟
曲奇馬上瘋 $47
整體口感都幾滑溜,有Oreo曲奇嘅感覺。
菠蘿熱情果沙冰 🍧$45
#尖沙咀美食 #西餐 #龍蝦