2016-04-07 2174 瀏覽
今日同阿仔去熊貓酒店食浦飛~見佢有個玩具遊樂場,我可以同老公慢慢嘆!當然就因為近期佢有團購出先會試啦,一家三口都差唔多要成千蚊嫁!言歸正傳啦,佢今次做海鮮主題,其實有邊間唔做海鮮嫁,不過見佢好似好大堆頭咁,希望點都有幾樣好食,同啱食啦!好彩早去,我呢D識揀位梗係要求系個遊樂場隔離啦,眼尾叫做睇到下,又近拎野食。佢一出我就搶!!!首先梗係餵左阿仔先啦,雖然話係海鮮主題,小朋友其實都係食熱野,佢選擇都幾多,又肉丸又蛋餅,又炸魚柳,未洗食面已經塞飽左我個仔,仲有薯仔沙律(係小朋友先會食)阿仔一見到個游樂場,其實都唔想食野,不過佢絕對明白唔食飽無得去玩既道理!!好啦~到我同老公啦,我地兩個一見到D海鮮其實已經忍唔住,又龍蝦,又生蠔,又麵包蟹,又螺,又青口,咁梗係食蠔啦,估佢唔到連蠔都有幾款,有美國,加拿大同南非,雖然我唔“好”,都食2隻啦龍蝦山真係過份,咁大座,唔食真係對唔住自己,食咁依~拎左兩件,好好味,又爽又彈牙,食晒所有野先再返轉頭食過~而家係咪又興”大”呢?連海鮮炒飯都咁大,為左唔減低戰爭力,我係無食既XDXD食左一輪海鮮其實都已經無位再食……不過最後點可以唔食甜品同雪糕呀,好耐好耐之
波菜蛋批
薯仔沙律
海鮮sssss
海鮮ssssss
不知名既蠔
龍蝦山
龍蝦
巨型炒飯~
食左一輪海鮮其實都已經無位再食……不過最後點可以唔食甜品同雪糕呀,好耐好耐之前呢度係一大個cut cake俾人自己分,搶到好似一pat pat乜咁,而家叫做靚左,雪糕係haagen-Dazs,不過都已經無乜位食多杯LU~
甜品sssss
題外話/補充資料: 最唔好既係D盤分開左~ 有D散亂~
2016-04-04
用餐優惠