一諗唔到食咩,任飲任食就會係同另一半嘅共同答案😂 愈來愈多餐廳唔止有火鍋任飲任食,就連雞煲都係,而且價錢相宜!環境餐廳環境寬敞,排煙亦做得幾好,唔會入到去好大煙。有好幾部大電視,適逢食晚餐果日仲係奧運期間,打住邊爐飲住啤酒可樂睇奧運好爽!餐牌二鍋頭惹味雞煲、火焰鴛鴦鴨煲或黑椒豬手煲3選1,之後火鍋亦可揀是否需要升級任食和牛/海鮮盤。雞煲/鴨煲、火鍋任飲任食2小時 $198起 揀左雞煲任食,我哋落單時無講辣度,相信係預設辣度,唔太辣,應該大部分朋友仔都食到,雞煲惹味,而且份量都多。自助區 火鍋食普通版,揀左沙嗲湯底,有好多蝦米仔,味道都幾濃又唔會太鹹。配料隨咗紙上面剔嘅款式之外,仲有自助區,拎菜類、菇類、丸類,食材都會不停refill,唔怕會有空缺嘅情況出現。亦有甜品區。配料 必點生猛海蝦,大家有時食任食火鍋會唔會都怕比啲質素好差嘅海鮮?真係純粹為食飽而唔係食質素,但呢到好令我欣賞嘅係海鮮都係新鮮!睇相都見到海蝦透徹見到有蟹膏,encore 左好幾次海蝦!仲有帆立貝、青口都係必點,點少得肥牛、羊肉片,肉類嘅質素都唔差,配沙嗲湯底都好夾,最尾就算飽都要食個沙嗲湯出前一叮!總括而言,傾偈睇波

餐牌

雞煲/鴨煲、火鍋任飲任食2小時 $198起

配料
火鍋配料
肥牛片
墨魚滑
羊肉片

總括而言,傾偈睇波食飯好地方,嘢食選擇不少,就算唔食雞煲,都仲有火焰鴛鴦鴨煲或黑椒豬手煲揀,而身為海鮮愛好者,新我鮮海蝦絕對加分,食材都用心,好啱星期五六晚過來。
肥牛片
羊肉片