2019-04-16
今日同家人來到呢邊打邊爐就係比呢個忘不了海鮮火鍋套餐吸引到😍大人先係$298 小朋友就$128位💁🏻♀️送左一客刺身,有三文魚同希寧魚~選擇適合嘅調味料😛有6款選擇首先你可以選擇自己鍾意嘅湯底,之後會有龍蝦同五款時令海鮮🦞,套餐仲包左頂級安格斯牛頸脊/櫻花黑豚肉,另外有一個餃子同手打丸既拼盤🤪仲唔夠嘅話仲有一堆無限追加嘅配料🙈手打丸有三種,分別係墨魚丸牛丸同蝦丸,個人最鍾意就係牛丸啦裏面仲有熱辣辣嘅芝士,全部都好彈牙😋餃子都有三種,而我最鍾意嘅就係蟹肉黑松露餃💁🏻♀️主角海鮮拼盤望落去已經好吸引😍兩隻大大隻既龍蝦🦞份量十足,裏面仲有好多蝦膏添🤩食落蝦肉爽口鮮甜👍🏻另外仲有蝦,鮑魚,蚌等等,全部都鮮味十足😋頂級安格斯牛頸脊,有香濃既牛肉味,有點煙銀嘅感覺🐮輕輕616就食得啦😋湯底方面係揀左印度椰子雞煲🥥🐔湯底好足料,散發着淡淡的椰子香,雞件份量適中,早少少拎係雞肉,肉質滑嫩,帶點椰子嘅鮮甜😋呢度可以任飲有機豆漿,竹蔗水同埋菊花茶,健康凊甜😍果然呢間火鍋店好抵食,呢個價錢可以食到咁多款新鮮海鮮,高質牛肉,手打丸同其他任飲任食,幾啱一家人同一大班人嚟🍲👍🏻
送左一客刺身,有三文魚同希寧魚~
選擇適合嘅調味料😛有6款選擇
湯底方面係揀左印度椰子雞煲🥥🐔