2022-08-27 1007 瀏覽
網上見到依間餐廳都一段時間 但由於位於半山 所以一直都拖拖拉拉唔去 今次終於都同朋友去依度打卡。同朋友大概11點岩岩開門嗰陣到達 老闆娘仲未準備好🫢 所以就先行入去睇下書打下卡。 店舖滿滿都係書 座位只有大概4張 唔算大。 門面是相當有文藝感的紅磚 ,感覺似去左英國咁🤭🤭食物方面選擇唔多 畢竟是以書店為主 而價錢方面性價一般 可以只叫飲品或食品 當然如選擇套餐會更抵。簡單地叫左一件自家製蛋糕。 蛋糕是芝士餅($35) 對店舖本身食物沒太大期望的 畢竟不是正式餐廳。 芝士餅冇乜芝士味 但夠鬆軟。 睇番openrice食評 大部分都是負評。 個人認為是不過不失。 老闆娘略為急於order ,朋友未簡完已經不停係附近問食啲咩😅 好似好忙好趕時間咁😅😅😅 不過好歡迎客人影相(大概因為平日源故) 。 係同朋友傾下評計影相嗰陣 聽到老闆娘都好中意同客人傾計 相當好客。

自家製蛋糕

早餐