2021-07-01
CP值:4/5💛💛💛💛 價錢Price: - 鹽水雞3-4人餐 (1隻雞腿+2隻雞胸+3隻雞翼+4款配菜)Taiwanese Salted Chicken Set for 3-4 persons (1 Chicken Leg+ 2 pieces of Chicken Breast+ 3 Chicken Wings+ 4 set dishes):$119 又喺台灣嘢食啦!😉🤣天氣咁熱,所以好想食台灣鹽水雞,貪佢凍凍地,又辣辣地,好開胃😋 買左個3-4人餐返屋企加餸配菜有好多野揀,我就揀左麻吉燒+豬耳+黑木耳+白雲鳳爪本來以為份量唔係好多,點知啲雞多到要同配菜分開擺🤣一拎起亦都好重手,變相即係加左2碟餸,正👏🏻👏🏻 因為屋企人唔食得辣,所以我揀左bb辣,但我覺得都好夠味,因為大陣蒜蓉味🤤雞胸肉有少少鞋,但都可以接受,因為再鞋嘅我都食過🤣雞髀同雞翼就滑好多👏🏻豬耳同黑木耳好爽口店員仲剪特登剪開啲白雲鳳爪,等每一舊都吸到啲汁,抵讚👍🏻尼道仲有一人同二人餐,下次lunch/ dinner諗唔到食咩可以試下👏🏻😋
價錢Price:
又喺台灣嘢食啦!😉🤣
買左個3-4人餐返屋企加餸
配菜有好多野揀,我就揀左麻吉燒+豬耳+黑木耳+白雲鳳爪
本來以為份量唔係好多,點知啲雞多到要同配菜分開擺🤣
一拎起亦都好重手,變相即係加左2碟餸,正👏🏻👏🏻
雞胸肉有少少鞋,但都可以接受,因為再鞋嘅我都食過🤣
雞髀同雞翼就滑好多👏🏻
豬耳同黑木耳好爽口
店員仲剪特登剪開啲白雲鳳爪,等每一舊都吸到啲汁,抵讚👍🏻