放假入黎深井🙈唔係淨係得燒鵝食🙈🙈想試呢間cafe好耐喇😍😍我一直以為佢地只有賣咖啡,所以之前都係外帶咖啡。最近先發現原來佢地有熱食🤤🤤即刻要去試💕我地叫左2個主食、2杯啡🐗叫左黑咖啡,而我當然係飲手沖咖啡🙈🙈佢地嘅手沖咖啡只係50蚊,超抵!喺出面多數都賣80~100。口味揀左nutty, 微酸而帶堅果香,味道獨特而唔會太濃烈😋😋好好飲👍主食揀左all day breakfast同香蒜白酒蜆肉意粉。多士係酸種包😋😋😋同嫩滑嘅黑松露炒蛋好夾😋😋份量好多,烤腸、煙肉都有雙份~~仲有大啡菇、烤薯、烤番茄仔同沙律,勁豐富😋香蒜蜆肉意粉擺盤好靚😍😍忍唔住狂影🥰意粉質地爽彈有咬口,淡淡白酒香氣同辣椒令蒜香味更突出,蜆肉多而入味😍😍非常高質👍𝗣𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱 𝗜 𝗵𝗮𝗱 📸🍽 香蒜白酒蜆肉意粉 $77🍽 All Day Breakfast $116🍽 手沖咖啡(nutty) $50🍽 黑咖啡 $36

𝗣𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱 𝗜 𝗵𝗮𝗱 📸
🍽 香蒜白酒蜆肉意粉 $77
🍽 All Day Breakfast $116
🍽 手沖咖啡(nutty) $50
🍽 黑咖啡 $36
$139.5 (早餐)
  • 手沖咖啡
  • All  day  breakfast