2019-10-14 367 瀏覽
因為有朋友生日 一於近近地係旺角食飯 一致同意食打冷係旺中對面樓上 位置就腳 入面都好闊落 坐得舒服我地嗌左唔同既野食 呢個四季豆茄子炒豬頸肉好惹味 食落口都唔會成口油既感覺 聞落都好香呢個啫啫娃娃菜煲非常好食 食落口有少少辣辣地 而且娃娃菜好腍 食左第一啖之後停唔到口 我同朋友都非常之鍾意呢碟滷水鵝腸處理得都幾乾淨 唔會有腥臭味 而且仲有芽菜鋪底 上枱時會有辣椒醬同醋俾你點 而且份量都幾大碟 食極都未完蠔餅上枱時 我地都嘩左一聲因為都好大個 好香蛋味 d蠔都幾新鮮 而且切既時候卜卜脆 再點埋魚露食好香口我地仲嗌咗個卜卜蜆煲 一上枱同想像中唔同 我地以為係有蒜蓉同辣椒個隻揀 呢款係清湯做底 加埋d粉絲金菇粟米 成個湯飲落好清甜而且d蜆都好多又大隻都冇乜沙 幾新鮮整體來講 食物質素都幾好 而且環境都舒服 地點就更不在話下 侍應服務都好好 下次再來叫其他野食先
因為有朋友生日 一於近近地係旺角食飯 一致同意食打冷

係旺中對面樓上 位置就腳 入面都好闊落 坐得舒服