2022-10-04
前排經過呢頭見到餐廳名好特別,有bar枱以為係普通酒吧啦,特登搵日happy Friday試吓,點知酒好飲嘢食都勁有質素💯💕香烤檸檬馬里法國春雞( $238 )🍋🍗賣相好靚呀!檸檬香氣撲鼻而來😗勁開胃嘅感覺,切開睇吓,原來春雞入邊都暗藏咗檸檬,唔怪得之咁入味,而且仲好juicy😍😍佢哋係顛覆咗我一直以來對烤春雞嘅誤解,唔知點解以前食啲春雞都會好鞋🥲伴碟嘅薯菜仲有六款咁多,絕對係誠意之作❤️傳統卡邦尼意粉( $98 )🍝🥓金黃色蛋汁滿滿既卡邦尼意粉,冇誇張,每一條面都有沾上醬汁,意粉較硬身,啱晒而本身鍾意食偏硬口感嘅我!🤓🤓煙肉分量亦都勁多,不知不覺就全碟清晒👅我哋叫咗一杯有Margarita( $98 )🍸同一杯冇酒精嘅What a peach!( $68 )🍹兩款都好飲,仲聽到原來佢哋有獨家自釀啤酒,下次一定要試吓!🥹鍾意飲酒嘅你見到佢哋個beer tap 一定好興奮,有成十幾款慢慢嘆🍹🥂🍻