2017-12-10 1617 瀏覽
今日我哋帶埋兩個囝去深水埗買完電腦配件,念住凍凍地,緊係打邊爐最岩喇! 見到西九龍對面 有間任食打邊爐,一於上去試下!一上到去就叫我大仔度高,點知我囝剛過了130cm, 但係老闆話,算啦! 今次當小童價啦! 可能我地算早(5:30pm) 所以冇咩人,跟住我哋就揀野食同選湯底, 選擇唔係好多,心念會否中伏呢? 後來我哋揀咗牛肉(超林),肥牛(比平時食開既厚,但一般),牛展鱔片(冇咩細骨)蟹粉丸, 第一次食( 有啲蟹肉 芥辣 流心餡)墨魚丸反而好食過墨魚滑芝士菜肉餃(皮好厚,可以不吃) 反而鮮蝦雲吞都ok這裏飲品款式不算多, 原本好想黎試下食評所講嘅 本地製作既雪糕, 點知只有雀巢雪糕有啲失望這裏員工不多 應該 家庭式經營, 但係上食物速度快我哋七點幾走嘅時候 ,門口已大排長龍, 所以唔想等位,就早D去食比較好價錢都唔貴,成人$158。小童$98

後來我哋揀咗牛肉(超林)

肥牛(比平時食開既厚,但一般)
,牛展

鱔片(冇咩細骨)

蟹粉丸, 第一次食( 有啲蟹肉 芥辣 流心餡)

墨魚丸反而好食過墨魚滑
芝士菜肉餃(皮好厚,可以不吃)
反而鮮蝦雲吞都ok

這裏員工不多 應該 家庭式經營, 但係上食物速度快

價錢都唔貴,成人$158。小童$98

2017-12-10