2019-08-26
呢間小店一直在我的wish list 上面 終於有機會試喇 雖然小店係位於food court 裡面 但平日放工去時人流都算多 而佢哋個招牌大大隻字寫住 「空姐牛肉飯」唔洗驚搵唔到😝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀去到一定要試佢哋最有名嘅「空姐牛肉」啦 想好似我咁想試多啲食物嘅話就叫雙拼 「空姐牛肉+壽喜燒雞翼」大碗份量只需HKD42 「空姐牛肉」係店主Annie用佢嘅獨門秘方烹㗎 每碗飯都會送上一小碟牛肉汁 (牛肉汁可以無限添加) 一定要用呢個汁點牛肉食送飯食 真係好味好多㗎 「壽喜燒雞翼」雙拼都有四隻 非常足料 而且每隻雞翼都漲卜卜醃得又夠入味 兩樣食物用嚟送飯一流呀!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀日本胡麻鮮菜沙律 (小 - HKD15) -食咁多肉當然要食番啲菜啦~ 同朋友食嘅話可以兩個人share 一份大沙律丫⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀店舖有學生/下午茶優惠 比起其他時段更加抵食呢!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
店舖有學生/下午茶優惠 比起其他時段更加抵食呢!