依家越開越多 我地食過三四次 但係分店食物質素比較參差😖食過來講 深水埗嗰間最好 之後喺旺角 🤗最差反而係銅鑼灣 荃灣嗰間就反而未食過😥餐廳裝修風格比較似oldschool 嘅茶餐廳感覺都算幾乾淨企理 但係好似每一間分店都會開到冷氣超級超級👧🏻次次覺得好凍 所以大家去到記得帶褸啦🌟椰香咖央多士 $32椰香味唔會話甜得好假 但係略嫌佢個包有少少口 👧🏻比較鍾意食薄身啲嘅😉🌟馬來西亞拉茶 $20🌟辣死你嗎烤雞髀🍗 $68斑斕飯嘅味道雖然唔係好出 但係都幾好食 雞髀就會算大隻 同埋都OK入味😋🌟百吉爹肉骨茶 配豬肚正宗肉骨茶味道 仲要可以無限添加 最鍾意冬天嘅時候叫 飲完之後全身暖笠笠🥰🌟馬拉咖喱雞撈麵 $62👧🏻朋友平日都幾嘴刁 都讚呢個好食 會再去幫襯 👧🏻決定下次都叫黎試下😂📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (深水埗)深水埗基隆街251號地下🚇港鐵深水埗站 A1出口 步行約3分鐘📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (旺角)旺角上海街618號地下G01號舖🚇港鐵旺角站 A2出口 步行約2分鐘📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (荃灣)荃灣大壩街71號地舖🚇港鐵荃灣西站 A出口 步行約5分鐘📌 蘇媽.蘇媽
依家越開越多 我地食過三四次

🌟馬來西亞拉茶 $20

🌟辣死你嗎烤雞髀🍗 $68

🌟百吉爹肉骨茶 配豬肚

🌟馬拉咖喱雞撈麵 $62

📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (深水埗)
深水埗基隆街251號地下
🚇港鐵深水埗站 A1出口 步行約3分鐘

📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (旺角)
旺角上海街618號地下G01號舖
🚇港鐵旺角站 A2出口 步行約2分鐘

📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (荃灣)
荃灣大壩街71號地舖
🚇港鐵荃灣西站 A出口 步行約5分鐘

📌 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道483-499號新城大廈地舖
🚇港鐵銅鑼灣站 C出口 步行約2分鐘