2024-06-23 782 瀏覽
真係估唔到係深水埗有間咁特別嘅餐廳and bar …! 平日夜晚同個friend 去食dinner 想搵間特別d 嘅,上網睇到幾正咁,就試吓la… 點知。。。真係幾ok … 我同朋友都享受咗一個好開心又enjoy 嘅晚上🌃佢哋8 點前有d cocktail 或甜品會有special discount , 可以留意返。。以為係bar 的嘢食麻麻,點知個碟豆花黑松露粉超級好食😋真係估佢唔到,值得一試!個薯條🍟新鮮香脆,唔似用千年油炸,好好味😋Cocktail 🍹 好多選擇,我哋叫咗蕃薯糖水,豆腐花同芝蔴糊cocktail … 真係好有創意,又估唔到佢調得個味好似,又有酒飲,真係要比個讚👍🏻真心覺得值得推介👍🏻
個薯條🍟新鮮香脆,唔似用千年油炸,好好味😋
真心覺得值得推介👍🏻
2024-06-18