2020-05-21 344 瀏覽
下雨天☔️去石門搵食 , 京瑞廣場都近地鐵出口。 本來想嚟食泰式船麵, 轉咗手變做台灣嘢, 一場嚟到緊要試吓。入去前, 員工有認真量體溫, 睇Menu點餐, 菜式排得唔夠簡潔, 好難搵出要打。 菜式混合了台灣 蒙古 日本菜。 搞特色菜, 我建議佢專攻台式會好啲,太離開主題。 叫咗鹽酥雞 , 清酒豬手, 日式撈麵。 清酒豬手夠入味, 又夠, 值得一試。 建議店主推神介吓。 晚餐$144食得飽, 價錢算係公道。 欣賞佢嘅珍珠奶茶, 用獨立包裝俾我, 餐具都用即用即棄, 哩方面值得讚吓。 但環境衛生要改進, 雖然頂返嚟做。 都應該執下先開店。 牆身好多塵又有污跡, 吊燈全部都係塵。 周圍擺得好亂, 唔夠整齊, 啲公仔放晒出嚟積塵。 做開放式廚房, 應該對衛生有自信, 但廚房地下階磚有裂紋又積水, 睇落好唔衛生。 見到佢樓面員工行四個 , 所以服務都算到位。 但都為店主擔憂, 20-30個位。 成間鋪員工多個五個都好難做。 希望店主繼續提升質素, 特別係環境方便。 下次經過會再試吓支持💪🏻👍
下雨天☔️去石門搵食 , 京瑞廣場都近地鐵出口。

晚餐$144食得飽, 價錢算係公道。

希望店主繼續提升質素, 特別係環境方便。
下次經過會再試吓支持💪🏻👍