2017-05-02
2017-04-16Press Enter******************又係偽文青既時間, Press Enter走悠閒路線, 餐廳裡面既陳設令人覺得好舒服, 特別係木製梳化位有麻布cushion, 有種家既感覺。Lunch set有7款, 可惜有一種已經賣完, 於是大胃聯盟就選擇左燒南瓜雜菜沙律配有機雞扒陳年黑醋汁+白汁雞柳意大利粉。******************是日餐湯係蒜蓉薯仔湯, 口感一般, 蒜蓉味唔算好大, 飲完去見客都仲得; 杯美式咖啡就真係一般般嘞, 帶D酸味, 加上枝鐵飲管, 硬係型住唔多衛生。講講主菜, 大胃首領發現佢D雞係好不錯, 雜菜沙律D雞個醃料好特別 (但係飲味寫呢篇野既時候已經過左好耐, 所以都唔多既得係咩味), 意大利粉個汁好濃厚。******************其實Press Enter環境真係幾舒服, 可惜當日有兩檯客人放聲高談闊論, 令全間餐廳氣氛受到嚴重破壞...最後一提, 如果趕時間就唔好考慮Press Enter嘞, 因為大胃首領估計佢地好精心製作每一盤食物 (等個湯都多過10分鐘), 所以如果要快, 呢度可以留番下次空閒D先
Press Enter
******************
最後一提, 如果趕時間就唔好考慮Press Enter嘞, 因為大胃首領估計佢地好精心製作每一盤食物 (等個湯都多過10分鐘), 所以如果要快, 呢度可以留番下次空閒D先再試~
消費: $146
優惠: /