2023-02-05 74 瀏覽
今日去康城搵朋友,喺The LOHAS經過呢間All Day coffee聞到咖啡味好香,忍唔住買杯拎走。咖啡店裝潢走簡約明亮嘅設計,以白色為主,設有大概6張小枱同吧枱,咖啡店位於喺The LOHAS Collect Zone內, 自成一角所以唔會有坐喺路中心嘅感覺,附近商舖人流唔算多,可以休閒嘆下咖啡。上次試過Hot Americano, 唔會太酸,味道不錯。今次試下Hot Latte,另外叫左件brownie. 咖啡製作同烘熱蛋糕需時,需耐心等候,順便體驗下慢活嘅生活。等候期間,不時見到坐吧枱嘅客人同咖啡師有傾有講,鍾意同咖啡師交流下嘅朋友不妨坐吧枱。Hot Latte☕️熱度適中,咖啡好香唔會被牛奶掩蓋。Brownie🍫好香濃朱古力味,唔會好硬,甜甜的好好味。

Hot Latte
Brownie
2023-02-04
15 分鐘 (堂食)
Hot Latte