2022-10-16 43 瀏覽
火鍋、刺身放題試得多,清酒梅酒放題有無試過~?大角咀呢間居酒屋大推日本酒任飲,而且鄰近地鐵站,十分方便~先評一下酒,小編鍾情凍飲sake都後來無試過咁多種類~ 今次品酒大會咁,如果平時自己飲支支都咁大支根本唔會有機會開到咁多支酒樣樣試下😋$408 酒set 呢個價錢可以試到超過10幾款酒,簡直係大滿足!其中匠四割五分大吟釀我覺得係最香醇,呢支單價都要$888,其他獺祭、宗政、地帆紅都好香米味,同埋幾支柚子酒/果酒/梅酒都好甜身易入口,不能盡錄,可以全部都樣樣試啲~餐廳主打酒但都無忽略左食物質素,燒物都非常好食~燒雞串、雞翼、雞腎雞味突出,關東煮牛肚魷魚蘿蔔都好入味!果物串好fresh,非常適合夏日;燒茄子大大條又香口又惹味,仲有炸雞軟骨牛肉串等種類繁多應有盡有~推介大家同朋友想慢慢坐傾下計飲得盡興不妨一試😁
火鍋刺身放題試得多,清酒梅酒放題有無試過~?大角咀呢間居酒屋大推日本酒任飲,而且鄰近地鐵站,十分方便~