餐廳: 串爆
資訊:

今天我和好耐無見的朋友光顧了一家之前佢帶我食的任食成都冷鍋串串同上次一樣我地選擇了2小時的任飲任食套餐,選擇了半小辣和小麻口味 (印象上次食中辣,我好快就不行了😂🙈)再次黎到,仍是那個適合與朋友一同吹水的地方,地方不大但人亦不多,座位都舒適,坐夠2小時不成問題😆上菜叫快,叫左幾輪,野食都仲幾熱下,放落冷鍋後再食,正呀~😋😋我地叫左各種不同的串串和火鍋料,其中最受我喜愛的是佢地的牛肉同牛肋肉串串的品質也非常出色,食材新鮮,煮熟的程度剛好,肉質仲好嫩下🤩 配上半小辣和小麻口味,辣度剛剛好與微妙的麻辣感,個牛真係upgrade左 (好啦,我認係我唔太食得辣,但呢個唔可以唔叫辣😂)藤椒雞軟骨🐔係我地左4定5轉的小食😂😂 入味,口感一流,野味,無咩好講😂棒棒雞🐔麻醬青瓜雞絲,作為主菜前的前菜,麻醬幫助你打開胃口😆😆上湯娃娃菜🥬個人私心推薦,唔太食得辣的,怕食得太多肥仔,呢個清一清,少少清的鮮甜味可讓整個味蕾都換然一身

藤椒雞軟骨🐔

棒棒雞🐔
麻醬青瓜雞絲,作為主菜前的前菜,麻醬幫助你打開胃口😆😆

上湯娃娃菜🥬
椰子水