2019-02-16
渣馬前狂食@山景閣 網址: https://s.openrice.com/QrbS0i0G000 地址: 尖沙咀天文台道13-17號仕德福山景酒店大堂 明天就跑10km 渣打馬拉松了,要休息多食東西補充體力。今日搵埋好朋友食tea buffet幫我打氣輕食類三文治點心,數一數有成5、6款,都幾大件架。仲有炒粉麵飯,但唔想食主食留返quota 小食很地道,小小一件可以多嚐幾款。女生最重視甜點,全是one bite size 本人試過一遍後,大力推介,因為做得出色仲好多口味,要每樣試都要有返咁上下食量。Tart 同cake 都幾好,仲有朱古力噴泉添 再吃點水果幫助消化啦 飲品自己選吧!食物都幾多也是大路款,慢慢食足兩小時,而收費才百來元,如果要求唔太高要去到食海鮮d高級野,呢間價錢取勝食完希望明天跑出好成績。
地址: 尖沙咀天文台道13-17號仕德福山景酒店大堂
小食很地道,小小一件可以多嚐幾款。
Tart 同cake 都幾好,仲有朱古力噴泉添
再吃點水果幫助消化啦
飲品自己選吧!
食完希望明天跑出好成績。