2017-01-07
係instagram睇到呢間小店有唔少好評,就專誠去試吓佢既墨西哥捲餅🌯同其他小食😜😋位置唔算易揾 係一條巷仔度 隔離都有其他小食架😉 舖頭都幾細 以為一定要外賣企係度食 老闆就話有兩個堂食位 但都幾迫架><我地兩個人就叫左2個捲餅 仲有馬蘇里拉芝士條,墨西哥青椒車打芝士塊同墨西哥紅椒忌廉芝士塊,老闆好好人仲送多2舊朱古力brownie比我地🍫超滿足😍講左捲餅先,叫左個🐔雞肉燃味辣汁加🍍菠蘿再加🧀熱溶芝士😝,仲有🐠魚柳芥末沙律加🧀熱溶芝士即叫即整,所有野都熱辣辣🔥🐓肉捲餅揀左老闆設計既辣汁,醬汁惹味,幾特別👍🏼👍🏼雞肉足料,肉身唔會乾,仲去埋皮架!餡料好豐富,多到爆出黎咁😂😍菜同蕃茄都幾fresh幾爽口👀一齊食感覺無咁肥膩😋另外必加既係菠蘿!!食落真係超夾🤤🤤 另外既魚柳係好少見既配料,亦都唔錯,冇雪藏味,但我鍾意啖啖肉既雞多啲🙈個醬汁好夾個捲餅😝甜同辣平衡得好好,唔會攻鼻👍🏼加埋面頭既芝士,成件事好正😜😜小食方面我地擺耐左先食冇咁熱😢不過都好惹味😋芝士條既芝士味唔算好濃 但可以拉絲拉到好長,食得又玩得👻兩款芝士塊個味道幾特別,值得一試,但記住要快手食呀!最後個brow
我地兩個人就叫左2個捲餅 仲有馬蘇里拉芝士條,墨西哥青椒車打芝士塊同墨西哥紅椒忌廉芝士塊,老闆好好人仲送多2舊朱古力brownie比我地🍫超滿足😍 講左捲餅先,叫左個🐔雞肉燃味辣汁加🍍菠蘿再加🧀熱溶芝士😝,仲有🐠魚柳芥末沙律加🧀熱溶芝士
另外既魚柳係好少見既配料,亦都唔錯,冇雪藏味,但我鍾意啖啖肉既雞多啲🙈個醬汁好夾個捲餅😝甜同辣平衡得好好,唔會攻鼻👍🏼加埋面頭既芝士,成件事好正😜😜 小食方面我地擺耐左先食冇咁熱😢不過都好惹味😋芝士條既芝士味唔算好濃 但可以拉絲拉到好長,食得又玩得👻兩款芝士塊個味道幾特別,值得一試,但記住要快手食呀!
最後個brownie同比時食開既唔同,更加香口,好滿足呀😝我鍾意呢個version多啲
一定會回頭既小店,老闆真係好nice👻👻