(非會員)
2008-06-17 4 瀏覽
早幾日同我老豆去左間港威酒店食自助餐, 估唔到有喜出望外嘅感覺, 因為半年前已經同d同事食過一次但係覺得食物款式少所以都冇冧住再去, 但係係父親節果日因為訂唔到其他餐廳所以即管試下這酒店有冇位, 好在仲有位俾我地, 其實都冇咩其望, 今次晚餐雖然地方好細但係食物水準比以前有改善, 好左好多喎, 而且賣相好吸引, 質數同上次比較真的好好多, .例如生蠔好大隻魚生又新鮮, 每個客人仲有龍蝦送tim, 甜品又有dreyer's雪糕同walffe, 伙計招呼熱心仲主動幫我同我老豆影左張全家福, 令我老豆好開心, 以328咁嘅價錢仲有買2送1, 真係抵食又開心, 林走時仲有禮物送, 真係又食又拎, 總括嚟講今次父親節我地一家都食得好開心.
  • 廚師即煮龍蝦湯