2017-01-25
有個港島區女朋友,令到我呢個新界人都到港島搵食 擴展搵食版圖因為女朋友好喜歡食all day breakfast, 今次就揀咗一間比較與別不同嘅餐廳, 係有龍蝦嘅all day breakfast 女朋友實鍾意。今次order咗一個龍蝦嘅all day breakfast,一個普通嘅all day breakfast。龍蝦嘅all day breakfast嘅龍蝦肉好彈牙,有鮮味 仲有新鮮三文魚, 仲有我好喜歡嘅香草豬肉腸 就連薯仔都有用牛油煎過,好香牛油味 麵包上枱嘅時候,女朋友極之開心因為拼砌出心形。 麵包嘅表面係呀一層糖,咬落去嘅內部係好鬆軟似蛋糕, 外脆內軟普通嘅all day breakfast就以肉為主, 身為食肉獸既我非常喜歡, 不過番茄就畀女朋友食啦因為我唔鍾意酸味。菇同薯仔都係有炒過嘅, 所以牛油味好香。 兩款都係非常美味, 你只需要諗下你想食肉定係食海鮮就可以啦! 推薦喜歡食all day breakfast幾大家
龍蝦嘅all day breakfast嘅龍蝦肉好彈牙,有鮮味 仲有新鮮三文魚, 仲有我好喜歡嘅香草豬肉腸 就連薯仔都有用牛油煎過,好香牛油味 麵包上枱嘅時候,女朋友極之開心因為拼砌出心形。 麵包嘅表面係呀一層糖,咬落去嘅內部係好鬆軟似蛋糕, 外脆內軟 普通嘅all day breakfast就以肉為主, 身為食肉獸既我非常喜歡, 不過番茄就畀女朋友食啦因為我唔鍾意酸味。菇同薯仔都係有炒過嘅, 所以牛油味好香。 兩款都係非常美味, 你只需要諗下你想食肉定係食海鮮就可以啦! 推薦喜歡食all day breakfast幾大家