灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2023-08-13 404 瀏覽
港島區🦄️獨角獸下午茶今日約咗契女去食下午茶諗住見面傾吓嚟緊去旅行嘅行程今日嘅下午茶主題喺獨角獸🦄️契女仲專登帶隻獨角獸🦄️嚟影相🥰好得意呢個下午茶相當抵食「繽紛果漾盛會」下午茶套餐先嚟個幻彩琉璃嗜喱,小朋友見到就最開心甜點🔸紅絲絨巴斯克芝士蛋糕🔹青蘋果抹茶慕斯蛋糕🔸藍莓芝士蛋糕🔹熱情果檸檬香檳啫喱伴魚子醬鹹點🔸巴馬火麗伴芒果及香草芝士🔹芝士焗未來牛肉著茄盒🔸酥炸荔枝蝦球伴三文魚籽🔹香煎鷄肝漢堡熱情果檸檬香檳啫喱伴魚子醬以為喺甜點但食落鹹鹹地,好有趣芝士焗未來牛肉著茄盒味道有啲似肉醬意粉😂酥炸荔枝蝦球伴三文魚籽炸得好香口$218 每位用 / $368 兩位用包括柚子蜜/咖啡/ 茶我地升級咗做柚子梳打特飲及青蘋果梳打特飲味道好Fresh,好啱炎熱嘅夏天飲🥰灣景國際 灣景廳地址:香港灣仔港灣道 4號灣景國際一樓灣景廳
港島區🦄️獨角獸下午茶

今日約咗契女去食下午茶
諗住見面傾吓嚟緊去旅行嘅行程
今日嘅下午茶主題喺獨角獸🦄️
契女仲專登帶隻獨角獸🦄️嚟影相🥰好得意

呢個下午茶相當抵食
「繽紛果漾盛會」下午茶套餐

先嚟個幻彩琉璃嗜喱,小朋友見到就最開心

甜點

🔹芝士焗未來牛肉著茄盒
🔸酥炸荔枝蝦球伴三文魚籽
🔹香煎鷄肝漢堡

熱情果檸檬香檳啫喱伴魚子醬以為喺甜點
但食落鹹鹹地,好有趣

芝士焗未來牛肉著茄盒味道有啲似肉醬意粉😂

酥炸荔枝蝦球伴三文魚籽炸得好香口

$218 每位用 / $368 兩位用

包括柚子蜜/咖啡/ 茶

我地升級咗做
柚子梳打特飲及青蘋果梳打特飲

味道好Fresh,好啱炎熱嘅夏天飲🥰

灣景國際 灣景廳
地址:香港灣仔港灣道 4號灣景國際一樓灣景廳