2019-06-21 26 瀏覽
夏天出旺角真係可以當做運動,唔洗點行都會出到成身汗……同朋友係花園街買完野之後就入左黎食野,之後我就要趕下場去返工,所以茶記/冰室就係不二之選因為通常我都係會嗌"常餐"HKd$46,今次要左蕃茄叉燒通,配餐肉炒蛋,但因為最近好熱氣,所以就唔揀多士,要左方包走油就算嚕~~~朋友都係要常餐,但個配搭就有d唔同眨下眼,d野食光速送到!!!炒蛋嫩溜溜是必須的最中意將佢加埋落個蕃茄湯個到,就好似食梗蕃茄炒蛋咁,味道超夾!!!而通粉既份量都好多,食完成碗堅係飽~~~雖然今次無要多士,但方包都好似多士咁係厚切,仲好鬼鬆軟添♥♥♥而朋友既薑絲牛肉米都係份量十足的不過朋友係黑洞,佢食完之後仲自己對左份西多(其實我唔係怕熱氣既話,一定會偷食兩舊xppp)因為西多士真係邪惡得黎又好鬼吸引大熱天時,我地飲埋杯冰凍解渴又消暑既凍檸茶(跟餐加3蚊)就滿足滿足啦=D我地坐底連埋落單食野埋單都唔洗一個鐘,係食得滿足又快捷既一流之選
夏天出旺角真係可以當做運動,唔洗點行都會出到成身汗……

朋友都係要常餐,但個配搭就有d唔同

眨下眼,d野食光速送到!!!

炒蛋嫩溜溜是必須的

而通粉既份量都好多,食完成碗堅係飽~~~

而朋友既薑絲牛肉米都係份量十足的

因為西多士真係邪惡得黎又好鬼吸引