2023-08-03 170 瀏覽
約埋朋友去呢間新開業嘅火鍋店想同我去食, 餐牌有套餐、小食、煲仔飯、打邊爐配料等可以揀, 裝修比一般火鍋店時尚, 有具港式風味嘅霓虹燈做裝飾❣️二人套餐 $288🔸️海南椰子雞鍋湯底二選一,就揀咗海南椰子雞鍋,真係有半隻雞嘅份量, 夏天飲椰子水就最好, 可以降火, 呢個湯底飲落好清甜, 未開始打邊爐之前真係要飲多兩啖, 滋潤皮膚🔸️窩蛋牛肉煲仔飯煲仔飯熱辣辣, 底部仲有香脆嘅飯焦, 可以加椰子湯落去, 浸泡變湯飯食埋佢, 正🔸️時令蔬菜呢個拼盤每樣蔬菜都有少少, 分別有油麥菜、娃娃菜、 番茄、冬瓜等, 可以有多幾款菜食, 配椰子湯底就最啱, 菜都特別甜🔸️海蝦滑 $88蝦滑夠爽口, 入面食到有一粒粒嘅蝦肉🔸️香炸韮菜餃 $48落單即炸, 熱辣辣, 內餡仲有肉汁流出, 好味

❣️二人套餐 $288

🔸️海南椰子雞鍋

🔸️窩蛋牛肉煲仔飯

🔸️時令蔬菜

🔸️海蝦滑 $88
蝦滑夠爽口, 入面食到有一粒粒嘅蝦肉

🔸️香炸韮菜餃 $48
落單即炸, 熱辣辣, 內餡仲有肉汁流出, 好味