2024-05-13
依架有會展站真係方便好多🚆,👦🏻帶我去咗一間浪漫氣氛嘅餐廳🌹,有室外同室內位置,室內嘅紅磚牆設計打卡幾靚。呢度店員服務周到而且充滿笑容,令我地可以好好享受晚餐~🐑AUS LAMB SHANK $308澳洲羊膝大隻啖啖肉,烹調時間控制得啱啱好,全隻肉質都微羶嫩滑,配上牛肝菌、羊肉醬同薯仔,食起嚟唔膩口,味道平衡。🦞LINGUINE LOBSTER $338有半隻波士頓龍蝦,肉爽彈滑仲有膏。意粉份量幾多,足夠兩個人食,配上香濃蕃茄醬汁,每條意粉都沾上蕃茄酸甜味。🍕Sweet Twist with Nutella (Banana) $118Pizza烘到酥脆可口,上面有我地超鍾意嘅Nutella朱古力醬同紅莓,再灑上糖粉同薄荷葉,賣相吸引!📍 Divino Patio Ristorante Bar Pizzeria (灣仔)灣仔港灣道28號灣景中心大廈Brim 28 1樓11號舖
🐑AUS LAMB SHANK $308
🦞LINGUINE LOBSTER $338