2019-08-23
Coyote Bar & Grill (灣仔) 📍灣仔駱克道114-120號嘉洛商業大廈因為今天是公司聚會,我們喜歡新嘗試,在網絡上看到這主打墨西哥🇲🇽菜的餐廳🍴聽人講這裡價錢相宜,食物質素不錯,決定一試。我們早早在網站訂了位,一行七人,準時一點鐘到,已經安排好座位,剛好坐在BUFFET BAR 旁邊自助吧主要是二樓位置。由於午餐🥣時間人多,而且自助吧位置不大,要排隊等拿東西食。最美味推介的是牛油果醬任食,配埋墨西哥🇲🇽脆片一流,另外,海蝦🦐好新鮮彈牙,不錯,其中佢配埋既醤是一種蒜香🌶好特別👍🏽仲有蜆仔雞卷都係必食之一,入面有芝士,粒粒雞肉粒,仲有🔪至一口size , 方便食用, 還可自製Tacos🌮甜品🍮有甜而不膩既布朗尼,同埋好新鮮既水果, 有西瓜🍉,蜜瓜同埋酸酸的菠蘿🍍。BUFFET包凍檸茶🍋仲可以無限添飲🥤
灣仔駱克道114-120號嘉洛商業大廈
因為今天是公司聚會,我們喜歡新嘗試,在網絡上
我們早早在網站訂了位,一行七人,準時一點鐘到,已經安排好座位,剛好坐在BUFFET BAR 旁邊[色]自助吧主要是二樓位置。
由於午餐🥣時間人多,而且自助吧位置不大,要排隊等拿東西食。
最美味推介的是牛油果醬任食,配埋墨西哥🇲🇽脆片一流,另外,海蝦🦐好新鮮彈牙,不錯,其中佢配埋既醤是一種蒜香🌶好特別👍🏽仲有蜆仔[礼花]
BUFFET包凍檸茶🍋仲可以無限添飲🥤