餐廳: 貓之眼
資訊:

2022-11-22 763 瀏覽
同女朋友行街經過,發現原來之前呢間都想試🤣我地都鍾意食蛋包飯同咖哩,難得見到呢間店舖唔洗排隊就試吓入去,不過可能太晏就得番一個選擇😵‍💫🤌🏻Tカレートマトシチューオムライス咖哩豬肉 •濃茄牛肉蛋包飯咖哩豬肉汁係溫和嘅日式咖哩味😋有微辣嘅感覺,真材實料而且熬製好一段時間,豬肉口感軟嫩濃茄牛肉汁番茄味都算濃,同想像中味道差不多,不過個人認為咖喱味比較更加似日式蛋包飯🤣店員喺我哋入店之前已經叫我哋企係門口,但明明前面冇人🤣🤣之後想店員加少少飯,原本佢都態度良好話可以,但等咗接近10分鐘一直無回應,自問態度良好問到第3 次,突然間話無晒🤣😂呢個感覺唔太良好,而且途中仲有同其他客人罵戰,有啲嚇親🤣🚩 貓之眼 (灣仔)灣仔汕頭街24號地舖#addifoodie #addifoodie灣仔#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #日本蛋包飯

同女朋友行街經過,發現原來之前呢間都想試🤣

🤌🏻Tカレートマトシチューオムライス
咖哩豬肉 •濃茄牛肉蛋包飯

咖哩豬肉汁

濃茄牛肉汁

🚩 貓之眼 (灣仔)
灣仔汕頭街24號地舖

#addifoodie #addifoodie灣仔