2023-03-08 4017 瀏覽
之前去星街月街已經被佢吸引😂覺得入面好神秘~今次朋友生日,就一於請佢嚟呢度慶祝🎉MEZZE 頭盤🥒希臘青瓜乳酪希臘乳酪配上青瓜,好refreshing嘅組合🍀鷹嘴豆泥酸酸地又帶點鹹鹹地😂味道十分特別~配上皮塔餅,食頭盤已經飽咗一大半🤣🥗SALAD沙律賽普勒斯以希臘乳酪做底,配上超脆嘅小麥脆粒、番石榴粒和其他配料,又係一個飽肚嘅菜式😂 感覺有啲似食緊早餐嘅穀物片😆🍖SPIT-ROASTED MEAT 串燒烤肉以卷餅方式上~🐷烤豬肉考得較干身,醬汁略嫌不足🐤烤雞肉雞肉比豬肉嫩滑,不過不失DESSERT 甜品希臘乳酪希臘乳酪一直都係我最愛嘅乳酪品種😂撈埋🍓生果同🍯蜜糖酸酸甜甜,可以一解食主菜嘅飽濟感覺🙈環境:4/5環境不錯,有好多🇬🇷希臘嘅人像擺設😂服務:4/5侍應會成日主動斟水。食物:4/5食物主要都係希臘乳酪為主🤣🤣最印象深刻係賽普勒斯~😆😆主菜正正常常,沒有大驚喜Revisit: yes

MEZZE 頭盤
🥒希臘青瓜乳酪
希臘乳酪配上青瓜,好refreshing嘅組合🍀
鷹嘴豆泥
酸酸地又帶點鹹鹹地😂味道十分特別~
配上皮塔餅,食頭盤已經飽咗一大半🤣

🥗SALAD沙律
賽普勒斯

🍖SPIT-ROASTED MEAT 串燒烤肉
以卷餅方式上~
🐷烤豬肉
考得較干身,醬汁略嫌不足
🐤烤雞肉
雞肉比豬肉嫩滑,不過不失

DESSERT 甜品
希臘乳酪

環境:4/5
環境不錯,有好多🇬🇷希臘嘅人像擺設😂

服務:4/5
侍應會成日主動斟水。

食物:4/5

Revisit: yes