呢間餐廳環境好優雅,格調比較浪漫,適合情侶約會,或者三五知己聚首一堂🥰餐前麵包可以無限refill🍞法包烘到外脆內軟🥖好食😋仲有特製自家牛油🧈佢哋嘅上菜速度啱啱好💕每道菜之間都有時間比客人傾吓計~店員會每一道菜式介紹🍽️見你飲晒啲水仲會即刻幫你💦感覺好貼心 成餐飯都食得好舒服❤️我哋試咗佢哋最新嘅Dinner set Menu❤️日本紅蟹肉豆腐布丁配蘑菇橙子果凍上面有滿滿嘅蟹肉🦀底層有豆腐味勁濃嘅布丁😍超正💕係個果凍啫喱鹹咗啲🤣焗生蠔配海藻芝士黃油醬佢哋用咗日本仙鳯趾🦪真係好肥美😍輕輕炙燒入口更飽滿!口感滑溜🥳大滿足‼️慢煮A5臀部生牛肉片配日本蛋黃 人生第一次食生牛肉😂估唔到整得咁好食🥰扇貝龍蝦意大利麵好精緻嘅pasta🍝 細細碟份量啱啱好❤️佢係用咗XO醬配龍蝦湯做基底🦞好多龍蝦肉同埋扇貝😍意大利麵口感偏正宗嘅硬度🇮🇹食到呢度已經差唔多飽😂跟住就上main course🥩慢煮澳洲M9牛小排火候控制得啱啱好!咬落去嘅瞬間,油香喺嘴入嚟融化,超邪惡😂細膩嘅口感同時又充滿肉汁😋正~美國頂級牛腹扒呢款係偏瘦嘅牛肉!但整到肉質超柔軟又有彈性,應該得五成熟左右,越咀嚼越有肉香😳肉質好juicy唔會乾~最

我哋試咗佢哋最新嘅Dinner set Menu❤️

日本紅蟹肉豆腐布丁配蘑菇橙子果凍

焗生蠔配海藻芝士黃油醬

慢煮A5臀部生牛肉片配日本蛋黃
人生第一次食生牛肉😂估唔到整得咁好食🥰

扇貝龍蝦意大利麵

慢煮澳洲M9牛小排

美國頂級牛腹扒
肉質好juicy唔會乾~

最後甜品係芒果山椒冰糕🥭酸酸甜甜勁解膩😍滿足回家🐷💕