2019-11-18
見仔仔依排咁辛苦周圍面試,等我帶佢去食好西哄下依個肥🐷豬仔先~今次去依間餐廳位於石門,一出石門站行5分鐘就到,超容易就搵到~一坐底心諗大獲😱,因為我唔記得帶玩具比佢玩,好彩侍應哥哥一見到我仔就派填色紙同顏色筆比佢,一見到顏色筆就開始油油油,完全無騷擾過我點菜🤪 首先叫左個$68 兒童餐 (茄汁粟米雞粒意粉配魚型魚餅+橙汁)比佢醫肚~仔仔一見到🍅番茄醬已經好開心,仲有佢最愛既粟米粒🌽叫完兒童餐仲送一個小玩具😍😍兒童餐份量岩岩好,我仔一個人都可以食哂d 🍝意粉,而我就食🥗沙律,後尾我都有偷食佢個餐,番茄🍅味好重,魚餅都好夠味~ 最開心就係有得飲橙汁啦!可以一個人飲哂🍹以下係我同薯爸點既菜:生蠔:6隻(買一送一)前菜:招牌蠔湯+脆炸黃金軟殼蟹主菜:紐西蘭肉眼扒+鴨肝野菌扁意粉飲品:菠蘿有機奇亞籽綠茶甜品:桃🍑雪芭🔶生蠔見到生蠔買一送一忍唔住叫左3款都是來自法國的生蠔,又肥美又清甜🤤🔶蠔湯味道充滿蠔味~愛蠔者必叫!🔶脆炸黃金軟殼蟹前菜必叫~因為加埋我最愛既蛋黃醬一齊炸~好好口感又好味😋🔶紐西蘭肉眼扒 ⭐推薦❗份量超大,二人食都覺得好飽!外皮香脆~內裡肉汁多!🔶鴨肝野菌扁意粉鴨肝野菌扁意粉係薯爸
一坐底心諗大獲😱,因為我唔記得帶玩具比佢玩,
以下係我同薯爸點既菜:
生蠔:6隻(買一送一)
前菜:招牌蠔湯+脆炸黃金軟殼蟹
主菜:紐西蘭肉眼扒+鴨肝野菌扁意粉
飲品:菠蘿有機奇亞籽綠茶
甜品:桃🍑雪芭
🔶生蠔
🔶蠔湯
味道充滿蠔味~愛蠔者必叫!
🔶脆炸黃金軟殼蟹
前菜必叫~因為加埋我最愛既蛋黃醬一齊炸~好好口感又好味😋
🔶紐西蘭肉眼扒 ⭐推薦❗
份量超大,二人食都覺得好飽!外皮香脆~內裡肉汁多!
🔶鴨肝野菌扁意粉
鴨肝野菌扁意粉係薯爸最愛!意粉汁 唔係hea hea罐頭味,配上意粉味道好吸引! 鴨肝粒粒都有好多架~~~
🔶菠蘿有機奇亞籽綠茶
最鐘意菠蘿既我,一飲愛上,因為有滿滿既菠蘿和奇亞籽~完全唔甜~岩哂我😍
🔶桃🍑雪芭
原個桃既雪葩,食落唔甜,但愈食愈好味~最後同Tebo爭食~🤪
環境方面好舒服,都好適合一家人~
店員有禮貌👍🏻👍🏻👍🏻
餐廳有提供bb櫈同小朋友餐具