2022-07-24
放工出尖沙咀拎口罩,之後係厚福街到搵食, 見到 Meat Fight 個餐牌都幾吸引就入去食。我地一人叫左一個丼和一杯特飲🔽🔽🔽🔯 慢煮頂級牛肉盛丼150g ~ 見到已經開心, 中間有個立立令的蛋黃, 成個碗都係慢煮頂級牛肉, 薄薄一片,左超多片,先吉穿蛋黃汁隨心拌勻連同牛肉和飯一啖過好有質感。🔯 海膽牡丹蝦雜錦刺身丼 ~ 整體來說成碗刺身都好新鮮, 大大隻牡丹蝦多膏爽甜,三文魚都幾厚身,海膽份量如果多返d 就100分, 謙謙食得超滋味。🍹 朱古力曲奇沙冰 ~ 入口濃郁的朱古力味,小朋友見到呢杯會 bling bling 眼,因為上層有一層 cream 和兩條朱古力脆棒。🍹 青瓜青蘋果沙冰 ~ 我太口渴忍唔住叫左呢杯咁fresh 的沙冰幫我降溫,呢d 天真係好岩飲。
我地一人叫左一個丼和一杯特飲🔽🔽🔽