2023-05-16
👭🏻孖妹黎到呢間位於荃灣市中心嘅一間烤魚專門店當晚平日去到都竟然全場爆滿餐廳整體感覺光猛舒適,位置相對會比較狹窄一啲,但環境尚算衛生👭🏻孖妹安排左中間嘅四人枱位置,每張枱都有一個烤魚爐🥢蕃茄味烤海鱸魚 💰318✨鱸魚相對油脂較低,厚肉鮮甜,屬低脂高蛋白質肉類✨所有海魚都係即劏即放上爐煮,所以係非常新鮮,店員將海鱸魚同其他配料放上一個鍾爐上✨👭🏻孖妹揀左唔辣嘅口味,仲有另外酸菜魚選擇,配料芫荽、蕃茄片、京蔥、洋蔥、寬闊粉皮、腐皮,海鱸魚size大正常,魚質細緻,有少量魚骨,左鱸魚面上面有勁多孜然配料,所以食落有啲似食緊譚仔嘅土匪雞翼😂😂🥢生津李乾蘋果💰59✨呢個份量應該夠兩至三個人飲,大約有一揸嘅份量,由梨乾同蘋果煲成,味道相對偏甜,有啲似盒裝蘋果汁加雪梨乾,食烤魚飲甜甜地幾解渴🥢薯粉 💰28🥢牛柳串💰✨算幾多牛肉,肉質唔韌算腍身,有好多孜然調味🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸👭🏻推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌗👭🏻回頭指數:🌕🌕🌕🌕🌗👭🏻環境評分:🌕🌕🌕🌕🌗👭🏻服務評分:🌕🌕🌕🌕🌖🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸💰人均消費:$200
🥢蕃茄味烤海鱸魚 💰318
✨鱸魚相對油脂較低,厚肉鮮甜,屬低脂高蛋白質肉類
🥢生津李乾蘋果💰59
🥢薯粉 💰28
🥢牛柳串💰
✨算幾多牛肉,肉質唔韌算腍身,有好多孜然調味
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
👭🏻推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌗