2018-07-13 130 瀏覽
一直都好鍾意東海堂,因為覺得佢嘅產品質素好高同埋會維持好高嘅水平。平時又會有啲新款都係好高質素好令人期待,有一定質素保證亦都唔會令人失望。前日見到佢做緊$20 1件蛋糕特價,好多款同埋都好吸引,所以一定要買來試吓啦總共買咗五件,分別係芒果吉士撻,佢入邊好香吉士鮮味,平時可能會太膩,但係加埋酸酸甜甜嘅芒果好配合好好食,大小剛好。之後就係蜜瓜卷,顏色好吸引,而且都係充滿蜜瓜嘅新鮮同忌廉,好豐富。之後就係榛子朱古力蛋糕,我見佢長長哋細細地幾吸引,一啖一口,大小剛好。榛子朱古力醬好香,食得出好香嘅榛子味,兩者配合得好好,唔會係太甜唔錯。之後就係木糠芝士蛋糕,好重手好大件,一睇就知無慳料。好耐之前食過一次,今次食仲好似有特別驚喜,佢個木糠有種好香嘅味道,好特別唔知點樣形容,類似好似係一種類荔枝嘅香味(雖然實質唔係),但總之本人就幾鍾意嗰種味道,芝士濃香度啱啱好,好軟滑,整體質素都唔錯,食落去好舒服,但係真係會好飽食之前都冇預計到會咁飽,所以真係好抵食,我食完之後飽咗好耐。 最後係好新鮮嘅蜜瓜撻,佢上面佈滿晒全部都係新鮮嘅蜜瓜,啱晒鍾意食生果嘅人,絕對冇色素因為好多蛋糕嘅生果其實都係用色素整成,呢

總共買咗五件,
最後係好新鮮嘅蜜瓜撻,佢上面佈滿晒全部都係新鮮嘅蜜瓜,啱晒鍾意食生果嘅人,絕對冇色素因為好多蛋糕嘅生果其實都係用色素整成,呢一個就係真材實料,都係配吉士,而蜜瓜本身已經好清香,配合埋一齊就更加突出清新嘅感覺。