餐廳: no.11
資訊:

2023-02-27 63 瀏覽
今次推薦既餐廳位於長洲、雖然位置遠離市區,所以呢間餐廳更加比人一種隱世Cafe既感覺。加上好耐沒得去旅行但系又想食下正宗既西餐,所以就特登入來試下,順便行下街🤤我地揀左Chef’s table。感覺霸氣好高級。廚師好有心思。🤭《薯條$52》左邊係薯條,右邊係有齊三種滋味既醬汁,食既時候點、有曬三種口味、好正,口感很豐富。而且價錢合理、唔錯。《鮮果乳酪全日早餐 $108》鮮果乳酪要大大力推介,有藍莓🫐,士多啤梨🍓等等,配合奶酪特別開胃鮮甜。另外配煙三文魚 淡淡肉,每一淡都係滿足的滋味。😋焗豆 炒蛋 羅勒醬焗蕃茄 酸種麵包及沙律🐟仲有調味醋的清香。呢度真係打卡一流,超級好味又好睇。🍨🍰我同朋友菜式都覺得菜式好正宗,👫而且環境都幾好坐!
《薯條$52》
《鮮果乳酪全日早餐 $108》

呢度真係打卡一流,超級好味又好睇。🍨🍰
我同朋友菜式都覺得菜式好正宗,👫而且環境都幾好坐!