2016-10-26 271 瀏覽
Day and Nite by Master Kama既地理位置 好方便 覺得肚餓既學生,上班一族同埋行緊街既你地 上去坐抵食d野 飲杯野醫下個肚 😋😋😋 三文治散發出陣陣既芝士香 一咬個三文治就食到好大舊既龍蝦肉 口裡面充斥芝士同埋龍蝦肉既味道份量足夠兩個人食 老闆落足本啊 味道好特別有d似係食緊章魚燒咁 😊😊塊脆片好脆 但係一定要快d食因為擺得耐就變淋 大啡菇外脆內軟 咬落去好juicy 再配他他醬 真係絕配啊個人覺得唔會太膩因為裡面既菇菇既清新味道 所以中和左呢膩口既感覺呢碟龍蝦芝士Mac N Cheese 既外觀最特別就係龍蝦鉗 最岩囉哩selfie 而味道上 通粉再配上特製既醬汁 更能特出龍蝦既鮮味薄餅既材料好豐盛 有龍蝦 魷魚 橄欖等等 裡面用左千島醬 鍾意食千島醬既人就一定要食啊 仲可以約埋好友一齊分享👍🏻👍🏻蝴蝶麵除左有普通既米色 廚師特別整籃色既蝴蝶麵 令成個麵有唔少既特色. 蝴蝶麵醬汁同材料既配搭好夾 好好食

流心芝士龍蝦三文治(配薯條及沙律)
份量足夠兩個人食 老闆落足本啊
日式芥末芝士烤雞肉脆片
酥炸大啡菇(配他他醬)
大啡菇外脆內軟 咬落去好juicy 再配他他醬 真係絕配啊
龍蝦芝士  Mac  N  Cheese
意式龍蝦海鮮薄餅
香草白汁煙三文魚紫椰菜蝴蝶麵

外賣送餐
流心芝士龍蝦三文治(配薯條及沙律)
日式芥末芝士烤雞肉脆片
龍蝦芝士  Mac  N  Cheese