餐廳: Harbourside Grill
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
滿懷希望的生日晚餐過程和結果都很失望一行五人為朋友慶生因為要揸車所以飯前點了五款冇酒精飲品點了小食薯條同牛肉他他食物品質OK嘅無特別勁驚喜 不過不失不過加埋非常靚景 打卡確實開心然後晚餐時間移步到室內 我哋準備咗小道具希望有美麗嘅儀式感不過全程有個別waiters waitress都黑面就算幫忙拍照 都木無表情 好cool囉然後真係要講下食物水準因為價錢都唔平首先Seafood platter賣相合格 海鮮都好新鮮雖然係冷盤 唔會凍冰冰死實實係滿意嘅然後main dish ribeye 同sirloin steak 就錯哂囉ribeye要7成 結果係3-5成朋友講明要 medium well to well done😡sirloin 我要5成 medium 不過直程係rare 中間完全血淋淋豬扒係ok 不過都好多筋總括嚟講 賣相遠超食味三件扒都唔合格 仲要唔平喎朋友話件seabass好食 合格點解當時唔投訴?因為朋友生日唔想破壞氣氛 大家將就食啦自己開心 自己enjoy就ok真係唔想勞氣囉然後訂位時已經講明需要dessert加名慶生日所以特別order咗兩個心太軟結果 整件咁嘅唔知
滿懷希望的生日晚餐

豬扒係ok 不過都好多筋

總括嚟講 賣相遠超食味
三件扒都唔合格 仲要唔平喎
朋友話件seabass好食 合格

點解當時唔投訴?
因為朋友生日
唔想破壞氣氛 大家將就食啦